Jelenlegi hely

Keresem az Utam - hivatástisztázó hétvége 2016

CsatolmányMéret
Image icon des 2016.jpg652.69 KB
Sajat címkek: 

 

Jelentkezés: Itt!

Talán első hallásra nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy hivatástisztázó hétvége. Mi lesz ott, kinek is kell az? Részt vegyek-e rajta?

Meg vagyunk győződve arról, hogy mindegyikünknek van egy ajándékba kapott hivatása (családos vagy Istennek szentelt), amit ha felismer és válaszol rá, akkor biztosan megtalálja az igazi öröm forrását.

Ebben szeretne segíteni ez a hétvége. Hiszen van, aki még nem tudja merre is kellene haladnia: alapítson családot, szentelje életét Istennek?

Ugyanakkor van, aki nagyon is tudja hová hívja a szíve, de még nem biztos, hogy eljött-e az ideje, hogy most lépjen vagy később. Talán ott motoszkál benne a kérdés: fel vagyok-e eléggé készülve, tudok-e felelősséget vállalni másért?

*És még egy nagyon-nagyon fontos dolog: ezen keresés ideje alatt alkalom lesz egy új módon megismerkedni Istennel, evangéliumával és önmagaddal;)

17-35 éve korosztály számára.Helyszín:

Dés, Ferences Kolostor
Cím: Dej, P-ta Bobâlna 16., jud. Cluj
A kezdés időpontja május 6. péntek 18.00 óra. A hivatástisztázó május 8. vasárnap délután ér véget (ezt rugalmasan kezeljük).
Az ebédről a rendház gondoskodik.
A vacsorákhoz és reggelikhez valót mindenki magának hozza és majd betesszük a közösbe.
Továbbá tegyél a táskádba: Szentírást, füzetet, írószert, tisztálkodáshoz szükséges dolgokat, hálózsákot, legyen nálad meleg ruha és olyan cipő, amivel lehet majd kicsit barangolni is (amennyiben az időjárás lehetővé teszi).

Annak, aki vonattal érkezik a Dej Călători vonatállomáson kell leszállnia. Onnan még kb. 20 perc gyalog a kolostorig.
Ha esetleg jelzed, hogy mikor érkezel, akkor megpróbálunk várni az állomáson.

Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen adna egy adományt, azt elfogadjuk és felhasználjuk az ifjúsági programjaink megszervezéséhez.

Ha bármi kérdésed még van, hát kérdezz bátran!
Jelentkezni, illetve további információért: Tibor testvér: frtibi@gmail.com, 0746774701
 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer