Szent Ferenc iskolája - az első forduló után

 

Kedves gyerekek!
 
Nagyon szépen köszönjük a Szent Ferenc iskolájába beküldött első munkáitokat! Nagyon-nagyon sok szép rajz, írás érkezett. Látszott hogy sokat dolgoztatok, olvastatok s felhasználtátok a technika legújabb vívmányait is (pl. internet). Mivel korosztályonként csak három-három munkát lehetett díjazni ezért nagyon nehéz volt kiválasztani a legjobbakat, de azt hisszük, hogy így is mindenki nyertesnek tekinthető, hisz mindannyian tanultatok már valamit. Úgyhogy gratulálunk minden résztvevőnek!!
 
A nyertesek nevét itt olvashatjátok, illetve ez a link elvezet arra az oldalra, ahol megtalálhatjátok minden résztvevő nevét, és a helységet, ahonnan munkát küldtek be az első fordulóban. (Szeretnénk kérni, hogy ha valami hibát vesztek észre – akár a névben, akár a helységben stb. – akkor azt jelezzétek nekünk a frtibi@gmail.com e-mail címen, vagy pedig az oldal alján található hozzászólási lehetőségeknél)
 
Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy akik most esetleg nem kerültek be a díjazottak közé, azok se keseredjenek el, mert a „tanév” végén is lesz díjazás, azok számára, akik minden fordulóba beküldik megfejtéseiket.
 
Meglepetésünkre középiskolások is küldtek be megoldásokat, ezért arra gondoltunk, hogy akik csoportokat alkotva legalább öt alkalommal részt vesznek és megoldják az V-VIII. osztályosoknak szánt feladatokat majd az év végén külön-jutalomban fognak részesülni.
Néhány apróságra szeretnénk felhívni a figyelmeteket:
  • a munkák könnyebb nyilvántartása érdekében szeretnénk kérni, hogy minden egyes megoldásra írjátok rá a neveteket, a csapatotok nevét és a helységet ahonnan származtok
  • hogyha a megoldásotok több lapból áll, akkor ezeket fogjátok egybe vagy kapcsoljátok össze

 

Sajat címkek: