Jelenlegi hely

MArosvásárhelyi Ferences Ifjúsági Téli Találkozó

CsatolmányMéret
Image icon MaFITT.jpg1.78 MB
Sajat címkek: 
Az a megtiszteltetés ért benneteket, hogy “csak az idén, csak most, csak februárban, csak nektek , csak Marosvásárhelyen ( és még sorolhatnánk, de nem soroljuk…) TÉLI TALÁLKOZÓT szervezünk.
 
Tehát, bármit is terveztetek február 20 – 21 – 22 –re ( esküvőt, keresztelőt, válást, űrutazást , parlament látogatást, hóvirágszedést) sürgősen mondjátok le, mert jelenésetek van a MaFITT-en, hogy Szabolcs testvér is megértse a Marosvásárhely-i Ferences Ifjúsági Téli Találkozón.
A helyzetünk a következő, ha nem változik, így marad: mivel a gazdasági váltság minket is utolért, ezért úgy jött ki a lépés, hogy 10 lejes részvételi díjra lesz szükségünk, ez fedezi az ebédetek egy részét. A reggeli, meg az esti tankolást hozzátok magatokkal, de ne túl sokat, mert árt az elmélkedéseknek…;)
S amíg el nem felejtjük kenyeret ne hozzatok, mert mi már nekikezdtünk sütni… ( az első adag kész is van, de még nem kóstoltuk, a főkóstolást rátok bízzuk))
Mivel a szállodában nem volt elég hely, ezért ha netán-tán aludni szeretnétek, ne felejtsétek el a pizsit, a hálósapkát, a füldugót, az izolírt és a hálózsákot…a mackót meg a meséskönyvet. Ne szégyelld, ha van mackót, hozzad nyugodtan, hogy álmod édes legyen, az a rövid is, ami lesz…
És hogy még nagyobb legyen a csomagotok, a jobb felső sarkába szúrjátok be a farsangi jelmezeteket s az úton írjatok egy kis szöveget hozzá, mert szükségetek lesz rá szombaton este.
Apropó szombat este: fogadjatok szót s készüljetek egy színdarabbal, ha tudtok, akár ferencessel, akár valami viccessel… mi is készülünk.;)
S végül pedig nem másért, csak hogy tudjuk a királyi ebédeteket megrendelni, szóljatok béé Szabolcs tesónak a mafitt2009@gmail.com-ra február 15-dikén östig!!!
Olyan találkozót készítgetünk elé nektek, amiről megbocsájthatatlan a lemaradás.
Üdv
A marosvásárhelyi csapat
P.S. Készüljetek csak szépen, mük es készülünk, de ha netán úgy szottyanna kedvünk, hogy lefújuk, biztosak lehettek benne, hogy 20-án kora reggel szólunk előre
 
P.S.2 Mellékeltük a plakátot is;)

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer