Jelenlegi hely

Meghívó - „Adjunk vissza mindent az Úrnak szóval és tettel”

 

 

 

 

Az Úr adjon nektek békességet!

Az embernek egyik „legemberibb” tulajdonsága a hálaadás: ebben benne van a múlt értékelése, a mástól kapott segítség felismerése, s ezért a segítségért való köszönet; egyben benne van a felelősség felismerése, s az az előbbiekből fakadó tudatos előretekintés is.

Az idei, sorrendben most már a VI. Ferences Ifjúsági Zarándoklaton erre az alapvető emberi tulajdonságra alapozva szeretnénk egy kicsit szent Ferenc szelleméhez közelebb kerülni: felismerni, hogy miért is vagyunk (kellene legyünk) hálásak, s hogyan tudjuk ezt a hálánkat igazi keresztény módon, szent Ferenc példája alapján megélni a néhány napos gyaloglás alatt, de később is abban a környezetben, ahol élnünk, tevékenykednünk kell. Ezért, az együtt töltött néhány nap alatt Szent Ferenc gondolatából kiindulva szeretnénk arra figyelni, hogy hogyan „Adjunk vissza mindent az Úrnak szóval és tettel”.

Ha szeretnél velünk tartani ezen az úton, akkor szívesen látunk a VI. FerIZa-ra, amely 2008. július 27-31 között kerül megrendezésre. Kérjük, hogy részvételi szándékodat legkésőbb július 10-ig jelezd a:

 

- a feriza2008@gmail.com e-mail címen
- 515800, Sebes, str. M. Viteazu, 35, jud. Alba, Romania postacímen, vagy
- a +0258 735062-es telefonszámon.
 

A FerIZa-val kapcsolatos további információkat megtudhatsz a www.ofm.ro/feriza honlapról is, ahol az előző zarándoklatok képei közül is szemezgethetsz.

Sajat címkek: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer