Házasság hete

 Az egymásra figyelés hete

2016. február 7-14.

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap (Bálint-nap) környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára irányítja a figyelmet.

Mi is szeretnénk csatlakozni, ehhez a kezdeményezéshez, azáltal, hogy egy egymásra figyelős játékra hívjuk a házaspárokat, korosztálytól függetlenül, egy játékra, amelynek az a célja, hogy a házaspárok közelebb kerüljenek egymáshoz..

Színes, kapcsolatmelengető feladatokkal várjuk azokat a házaspárokat, akik a házasság hete alkalmából még jobban szeretnének egymásra figyelni.

A játék menete a következő:

Ha részt szeretnél venni házastársaddal, ebben az egymásra figyelős játékban, letöltheted a menetlevelet, ami az oldal alján található.

A menetlevél 7 próbát tartalmaz.

Nézzétek át a menetlevelet közösen és bátran vágjatok bele.

A próbákat sorrendtől függetlenül a február 7-14. közötti héten kell teljesíteni.

Mindazok között, akik a próbákat teljesítették, értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Továbbá szeretettel várunk minden házaspárt február 13-án, szombaton, 19.00 órától egy meleg teára és Homa Ildikó pszichológus előadására.

Az előadás címe: „Akarsz-e élni, élni mindörökkön, játékban élni, mely valóra vált?”

Az előadás helyszíne: a ferences kolostor díszterme, Victor Deleu 2. szám (Karolina tér 2. szám).

A sorsolásra az előadást követően kerül sor.

A menetlevél felmutatásával a házaspárok jogosultak részt venni a sorsoláson.

A sorsoláson, azon házaspárok is részt vehetnek, akiknek nem áll módjukban személyesen eljönni a február 13-ai előadásra, de a menetlevélben szereplő próbákat teljesítették. Ilyen esetben kérjük a beszkennelt menetlevelet elküldeni a hazassaghetekolozsvar@ferko.ro címre.

Jó együtt-játszást kívánnak, a Szervezők!

Bármilyen kérdésetek van a feladatokkal kapcsolatban bátran írjatok a következő címre hazassaghetekolozsvar@ferko.ro, vagy hívjátok a következő telefonszámokat: 0743893985, 0745564510.

A Házasság hete plakátja letölthető a lenti csatolmányból

A Menetlevél szintén letölthető az alább található csatolmányból.

sajat: