Támogatók

Kerületi Ifinap 2024: Megújulás és közösségépítés imával

2024. május 25-én a kerületi ifjúság összegyűlt egy különleges eseményre, amelynek célja a közösség megújítása és az ima fontosságának hangsúlyozása.

A nap reggel 9:30-kor kezdődött a kolostor előtti regisztrációval majd fiatalok izgalmas összerázó játékokkal indították a programot, melyeket a kolozsvári ferences gyerekek un. Szent Ferenc Farkasai csoportja vezetésével játszottak. Ezek a játékok remek alkalmat nyújtottak a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek egymással és feloldódjanak, hiszen az Ifi nap meghívottjai a kolozs-dobokai, belső-szolnoki, besztercei valamint aranyos-tordai főesperesi kerületek fiataljai, akik lelki nevelése közvetlen feladatunk.

A reggeli játékokat követően, 10:30-kor, Csongor atya szentmisét celebrált, amely a nap lelki alapját képezte. A szentmise közösségépítő ereje és a közös imádság mindenkit elmélyült gondolkodásra késztetett.

A szentmisét követően, 11:30-tól, a fiatalok kincskereső játékban vettek részt a sétatéren. Levente és Mihály, a kolozsvári ferences egyetemisták, szervezték a játékot, amely izgalmas feladatokkal és kihívásokkal tette próbára a résztvevőket. A játék végén, 12:50-kor, bemutatták a kincskeresés eredményeit, és jutalmakat osztottak ki a legügyesebb csapatoknak.

sajat: 

Köszönetnyilvanítás - Kolozsvár - 300 év

A Ferences Templom

köszönetét fejezi ki

 a Magyar Kormánynak,

a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságnak

és a Bethlen Gábor Alapnak

GNP-KP-2-2023/3-000100 azonosítószámú

 A 300 éves kolozsvári ferences jelenlét jubileum nyitó programjának támogatása

 című pályázat keretén belül megítélt

450.000 forint

 támogatásáért.

sajat: 

Köszönet: Kolozs megyei fiatalok a FerIZa-n

A Ferences Kolostor

köszönetét fejezi ki  

a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek és a Communitas Alapítványnak 

IFJ-23/1-0169 azonosítószámú

Kolozs megyei ferences lelkiségű fiatalok részvétele a FerIZa-n

című pályázat 

keretén belül megítélt 1500 lej támogatásáért.

sajat: 

Oldalak