ÉVKÖZI 33. VASÁRNAP

A Kolozsvári Ferences Templom
hirdetései

2017. november 19. évközi 33. vasárnap A év

 

1. Ma, Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén, azokra a gyerekekre irányul figyelmünk, akiknek nincs lehetőségük a tudás megszerzésére. 

A hátrányos helyzetű gyerekek nevelését és oktatását szeretné segíteni ez évi főegyházmegyei gyűjtésünk. Aki szeretné segíteni őket, a kórus karzata alá helyezett perselybe teheti adományát.

2. A király! Királyod? – szentségimádás lesz Krisztus Király ünnepének vigíliáján, szombaton, november 25-én, 17–18 óra között. Mi is csatlakoztunk a Krisztus Király főünnepének előestéjén tartandó szentségimádáshoz. Több, mint 400 helyszínen lesz imaalkalom, de csak alig több, mint háromezren jelentkeztek az elérendő 20.000 főből. Ezért azt kérem, hogy akik szeretnének jönni, azok regisztrálják magukat a krisztuskiraly.iec2020.hu oldalon. Akinek nincs e-mail címe, a mise után iratkozzon fel a sekrestyében, vagy valamelyik testvérnél, aki regisztrálja őket. Hívjatok másokat is erre a szép alkalomra, hogy Jézussal töltsük ezt az órát. A világ felé fontos tanúságtétel, számunkra pedig hiterősítő, hogy sokan vagyunk, akiknek Krisztus a Királya.

sajat: