ÉVKÖZI XXIX. VASÁRNAP

A Kolozsvári Ferences Templom
hirdetései

2018. október 21. évközi XXIX. vasárnap, B 

 

1. A mai napra Ferenc pápa Missziós vasárnapot hirdetett meg, ezért a külön kitett perselyt a Ferences missziók javára továbbítjuk. Isten fizesse adományaikat!

2. A Lorettói kápolnába hétfőtől péntekig csendes Szentségimádásra hívjuk a testvéreket, reggel 6,30–7,15 között.

3. Templomunkban és Kolostorunkban megszervezett közösségi programjaink a nyári szünidő után újraindultak: Családos csoport, Fiú_csapat, Francesco Palántái vegyes egyetemista csoport, Szerdai és Vasárnapi Katekézis, Ferences Világi Rend, Szentírás Csoport. Az időpontokat megtaláljuk a kitett plakátokon, vagy a következő honlapon: http://ofm.ro/kolozsvariferencesek/

4. Hétfőként, ferences templomukban, heti rendszerességgel 10 parancsolat-katekézis sorozat indult. Ezek az alkalmak megtanítanak egy új módon olvasni az életünket. A Katekéziseket a templomban tartjuk hétfőnként 20,30-tól. Szeretettel várjuk a 18 és 30 év közötti fiatalokat.

5. Szerdánként 16 órától a Kis Palántákat, azaz a IX–XII. osztályos fiatalokat hívjuk és várjuk a múlt héten megszületett új ifjúsági közösségünkbe. Itt alkalmuk lesz  énekelni, fiatalos szívvel megismerkedni a Bibliával, hitünk igazságaival, természetesen a ferences lelkiséggel, és lesz kézművesség, játék stb.

6. Ezentúl minden pénteken 18 órától szeretettel várjuk a IV–VIII. osztályos gyerekeket-fiatalokat az újonnan induló ferences lelkiségű közösségbe, ahol megismerkedhetnek Assisi Szt. Ferenccel, lesz játék, beszélgetés, filmnézés, jó barátok, imaalkalmak és még sok szép és érdekes dolog.

7. Szombaton, október 27-én, 17 órától tartják a szászfenesi templom búcsúját, szeretettel várnak mindenkit.

8. Jövő vasárnaptól téli időszámítás kezdődik.

sajat: