ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

Havas Boldogasszony
 ferences
 templom és kolostor
Kolozsvár
Hirdetések

Évközi 4. vasárnap. 2021. január 31.

 

  • Febr. 2. Kedd. Urunk bemutatása. Gyertyaszentelő Boldogasszony. Ünnep. Az Istennek szentelt személyek világnapja. A városunkban élőkért, az értük és velük végzett ünnepi szentmise este 18:00-kor kezdődik a Piarista templomban. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy hozzanak magukkal gyertyát - tölcsér védővel ellátva, hogy ne csepegjen le, - amiket a Szentmise keretében megáldunk és megszentelünk. Az otthonunkban lévő szentelt gyertyák emlékeztetnek bennünket Krisztusra, a Világ Világosságára és a magunk hivatására! Szentmisék 10:00-kor és 18:00-kor. Szentségimádás 17:00 órától. Kedden, február 2-án kezdődik a lourdes-i kilenced. Az esti szentmisék előtt egy fél órával, vagyis 17:30-kor. Kivétel a szerda, amikor a lourdes-i kilenced a 8:00-kor kezdődő szentmise után lesz és vasárnap 11:30-kor.
  • Febr. 3. Szerda. Szent Balázs püspök és vértanú. Emléknap.
    A Szentmise végén részesíteni fogjuk a kedves testvéreket Balázs-áldásban. Akik nem tudnak eljönni szerdán, február 7-én, vasárnap, kaphatják meg a Balázs-áldást.
  • Febr. 5. Péntek. Szent Ágota szűz és vértanú. Emléknap. Elsőpéntek. Szentségimádás 17:00-tól és szentmise 18:00-tól.
  • Febr. 6. Szombat. Keresztelő Szent Péter, Miki Szent Pál és társaik, japán vértanúk. Ferences emléknap. Elsőszombat. Imádkozzunk papi és szerzetesi hivatásokért!
  • Febr. 7. évközi 5. vasárnap. Szentmise 9:00, 10:30 és 12:00 órától.

 

Tisztítsd meg a Szentlélek tüzével híveid szívét, hogy neked tetsző életet éljenek!

Pax et Bonum! Deus meus et omnia!

sajat: