ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

Havas Boldogasszony
 ferences
 templom és kolostor
Kolozsvár
Hirdetések

Évközi 5. vasárnap. 2021. február 7.

 

  • A mai szentmisék végén azokat a kedves testvéreket fogjuk „Balázs-áldásban” részesíteni, akik nem tudtak eljönni szerdán, február 3-án, a szentmisére.
  • A mai nappal (vasárnap, febr. 7.) kezdetét veszi a „Házasság hete”, amely jó alkalom arra, hogy beszéljünk a házasság értékéről, hogy tanúskodjunk a családról, hogy ünnepeljük a családot. Ennek a hétnek a mottója: Ezerszer is igen! Ezen a héten a keddi 17:00-kor kezdődő szentségimádást értük ajánljuk fel. Jövő vasárnap, február 14-én, a déli Szentmisére mindenkit nagy szeretettel várunk, különösképpen szeretnénk meghívni a házaspárokat, akiket áldásban részesítünk, hogy Isten áldása elmélyítse bennük azt a döntést, melyet egykor egymásért vállaltak a szentségi házasság megkötésekor.
  • Febr. 10. Szerda. Szent Skolasztika szűz. Emléknap.
  • Febr. 11. Csütörtök. Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária. Emléknap. Betegek világnapja. Ezen a napon az esti 18:00-órakor kezdődő Szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét mindazoknak, akik betegek vagy idősek. E szentség felvétele előtt azok, akik erre készülnek, legyenek szívesek elvégezni szentgyónásukat.
  • Febr. 14. ÉVKÖZI 6. VASÁRNAP. Szentmise 9:00, 10:30 és 12:00 órától. Ezen a vasárnapon, február 14-én, mindenkit nagy szeretettel várunk a 10:30-kor kezdődő Szentmisére, különösképpen szeretnénk meghívni az orvosokat és mindazokat, akik az egészségügyben dolgoznak, vagy dolgoztak, hogy értük imádkozzunk, és külön áldásban részesítsük őket. Az orvosok, az egészségügyben dolgozók, akik az Úrtól kapták hivatásukat, nagy szolgálatot végeznek a betegek gyógyításában. Imádkozzunk értük is közösen!


    Add, Urunk, hogy Egyházad példát adjon a világnak a szolgáló szeretetre!

    Pax et Bonum! Deus meus et omnia!

sajat: