NAGYBÖJT III. VASÁRNAPJA

Havas Boldogasszony
 Ferences
 Templom és Kolostor
Kolozsvár
Hirdetések

NAGYBÖJT III. VASÁRNAPJA. 2024. MÁRCIUS 3.

 

  • Márc. 4. Hétfő. Szentmise 18:00-tól.
  • Márc. 5. Kedd. A Szentmisék 10:00 és 18:00-kor lesznek. Szentségimádás 17:00-től.
  • Márc. 6. Szerda. Szentmise 8:00-tól.
  • Márc. 7. Csütörtök. Szentmise 18:00-tól.
  • Márc. 8. Péntek. 17:15-től a keresztúti ájtatosság elvégzésére hívjuk a kedves testvéreket, amit 18:00-tól Szentmise fog követni. A Szentmise előtt nem lesz gyóntatás!
  • Márc. 8. Péntek este az idei nagyböjti triduum kezdete is. Az idén Mayer Nándor atyát, a Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum és a Szent Alajos Konviktus spirituálisát, szatmári római katolikus egyházmegyei ifjúsági- és ministráns lelkészt kértük fel, hogy kísérje húsvéti előkészületünket: a szentbeszédek pénteken és szombaton az esti 18-kor, vasárnap pedig a 9-kor és 12-kor kezdődő szentmisében hangzanak el. Szombaton egésznapos lelkinapot szeretnénk tartani, amely 9:30-kor kezdődik a templomban. Aki részt szeretne venni a szombati lelkinapon, az ebéd miatt, kérjük, jelezze a ferences testvéreknél, a sekrestyében vagy sms-ben a következő telefonszámon: 0748-193370. Köszönjük szépen.
  • Márc. 8–9. Pénteken és szombaton kerül sor – Ferenc pápa kezdeményezésére – a 24 óra az Úrért elnevezésű ájtatosság megtartására, amelyhez a mi templomunkban egy péntek este, a szentmise után kezdődő, és a szombat este kezdődő szentmiséig tartó szentségimádással csatlakozunk. Ez idő alatt bármikor be lehet térni templomunkba, egy rövid, vagy akár hosszabb imára. Ha valaki előre tudja, és szeretne akár egy óra megszervezését vállalni, kérjük, hogy jelezze személyesen vagy akár bejelölve az online elérhető űrlapon. Az újságos padon is van egy űrlap, amire fel lehet iratkozni.
  • Márc. 9. Szombat. Szentmise 18:00-tól.
  • Márc. 10. NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA. Szentmisék 9:00 és 12:00 órakor lesznek. Mivel a hónap második vasárnapja lesz, 11:30-tól szentségimádást tartunk a 12:00 órakor kezdődő szentmiséig. Ezen a napon kezdődik a Szent József kilenced, amelyet a Szentmisék után végzünk. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Fiatal felnőtt csoport indul minden olyan tanulmányokat végzett, már dolgozó fiatal számára, aki nyitott a Jóistennel való kapcsolat ferences lelkiségben való elmélyítésére és az abban való növekedésre. Az első találkozásra március 6-án, szerdán este 20:00 órakor kerül sor a ferences kolostor falai között. További részletek a plakáton.

 

 

 

 

sajat: